Programma

Van 4 tot en met 6 oktober 2019 komen de muziek- en feestliefhebbers aan hun trekken met de 3e editie van Muziekweekend Tynaarlo in de feesttent aan de Mercuriusweg op bedrijventerrein Tynaarlo. Ook dit jaar is Kievit Transport gastheer door het beschikbaar stellen van hun verharde terrein.

Oktoberfest
Op vrijdag 4 oktober 2019 rammen we los met het inmiddels bekende Oktoberfest. Basis vormt onze Deutsche festzelt. Gewoon München in het klein waarbij net als het echie de burgemeester het eerste biervat aanslaat. Dit is eigenlijk al weer een lustrum editie. In 2014 zijn we met dit geweldige stimmungsfest gestart in Cafe Centraal. We hebben al diverse leuke artiesten voorbij hebben zien komen, waarbij we de lat steeds hoger leggen. Voor dit jaar hebben we zelfs de populairste coververtolker in Duitsland van HELENE FISCHER, ze heet Caro, weten te contracteren. Helene Fischer is de meest populaire schlagerzangeres van Duitsland. Optredens voor 60 tot 70.000 duizend mensen zijn inmiddels geen uitzondering meer. Haar nummers passen dan ook atemlos in een Oktoberfestsfeer. Om een supertolle stimmung op te bouwen en vast te houden hebben we de wederom TIROLER PARTYBAND SOLIDAIR uitgenodigd, voor velen de beste tiroler feestband van het Noorden. Aangevuld met DJ Otto garanderen we een Supertolles fest. De inwendige mens hoeft zich geen zorgen te maken door originele duitse hapjes op tafel, mooie bierpullen en gastvrije bediening in dirndl aan tafel. Was willst du noch mehr!!!!!

Tent open: 19:30 uur

Groot Hollands Meezingfeest
Zaterdag 5 oktober 2019 kun je los op het Hollands meezingfeest. Wat een prachtige line-up is er dit jaar.

  • Jannes met zijn laatste single “Wel of niet” van zijn op 5 juli verschenen nieuwe CD
  • John de Bever…wie kent dit nummer nou niet “jij krijgt die lach niet van mijn gezicht”
  • Rene Karst, met de populairste feesthit “atje voor de sfeer” van dit jaar
  • Lytse Hille, zingt geweldig over 24 billen
  • Dikdakkers, de supportersclub Oranje huisband, meezingen gegarandeerd
  • Havenzangers 2.0
  • Evert Baptist….die man kan feest maken
  • Marco Schuitmaker

De omlijsting wordt verzorgd door niemand minder dan Radio Continu DJ Kevin Terpstra. Iedere werkdag van 12:00 tot 15:00 draait hij supergezellige muziek op de radio. Dat komt dus ook wel goed in de feesttent in Tynaarlo. Ie kunt dus merakels met zingn met elkaar!!!

Tent open: 19:30 uur

Frühshoppen
Zondagmiddag vanaf 12 uur is het genieten in een gemoedelijke sfeer. Wederom hebben we DE STROOMDALKAPEL bereid gevonden de muzikale omlijsting te verzorgen. Gastoptredens zijn er van countrysanger ERWIN GRIEMINK, doedelzakspeler JACO KOSTER,  en schlagerzanger SANNY uit Duitsland. Diverse muziekstijlen ontmoeten elkaar op deze middag. Een ieder komt daarom aan zijn trekken. Dit als afsluiter van een weekend. Wil je niet missen.

Tent open: 11:30 uur

Contact

Cafetaria Anytyme Pitstop
Energieweg 1-3
9482 WH Tynaarlo

info@muziekweekendtynaarlo.nl
06-27008967

Copyright © 2019 - Alle rechten voorbehouden.

Powered by Verloophosting